S’activa de nou la llançadora d'ocupació i emprenedoria solidària

Imprimeix

L'Ajuntament de Sant Boi i Vives Proyecto-Acción contra el Hambre han signat la renovació del conveni del projecte.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha renovat la col·laboració amb l’entitat Vives Proyecto-Acción contra el Hambre per portar a terme una segona llançadora d'ocupació i emprenedoria solidària al municipi baixllobregatí. En total són vint els joves que treballaran en equip, amb el suport d'una 'coach', amb l'objectiu d'aconseguir més oportunitats de feina.

Cal recordar que Sant Boi de Llobregat és el primer municipi català on s'ha dut a terme una iniciativa ocupacional d'aquestes característiques. La primera edició de la llançadora, desenvolupada entre els mesos d'abril i novembre, va aconseguir la inserció laboral del 70% de les persones participants.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i Natàlia Anguera, en representació d'Acció Social d'Acció contra la Fam, han signat el conveni. Les persones beneficiàries seran joves de Sant Boi en situació de desocupació i risc d'exclusió social. El projecte es durà a terme al Laboratori Cívic d'Emprenedoria Social de Sant Boi (CoBoi), amb seu al Casal de Casablanca.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi