Sergi Fuster és escollit president de PIMEC de Joves Empresaris al Baix Llobregat

Imprimeix

L’empresari gavanenc de 39 anys substitueix al càrrec a Guillem Muñoz.



L’organització empresarial PIMEC Joves Empresaris al Baix Llobregat té nou president. Es tracta de l’empresari gavanenc de 39 anys, Sergi Fuster, graduat en Enginyeria de l’Edificació per la Universitat Politècnica de Catalunya i diplomat en Enginyeria Tècnica d’obres Públiques per la mateixa institució. Substitueix Guillermo Muñoz, que passa a formar part de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet.

Sergi Fuster és soci fundador de Grup ARQTERIA, Gestió Integral de Projectes, i cofundador del projecte ECOLANDbcn per la sostenibilitat, medi ambient i gestió dels residus. A més, és president de C2EB Clúster d’eficiència energètica del Baix Llobregat i representant del Consell Municipal de Comerç i de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gavà. Membre de la Comissió de Rehabilitació del Gremi de Constructors de Barcelona i Comarques, és defensor del sector de la construcció, principalment en l’eix de la rehabilitació i l’eficiència.

PIMEC Joves Empresaris és la sectorial de PIMEC que dóna suport i representativitat a aquest sector de l’empresariat, per fer arribar als agents polítics, econòmics i socials les necessitats d’aquest col·lectiu, i fomentar a la vegada trobades temàtiques i de networking per conèixer, generar contactes i crear sinèrgies entre els emprenedors del territori.

Redacció / Foto: PIMEC