Ja funciona un Centre Reempresa al Prat de Llobregat

Imprimeix

El municipi disposarà d’un Punt d’Atenció on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als emprenedors i emprenedores que volen donar-li continuïtat.

Ahir a la tarda es va signar al Saló de Plens de la Casa de la Vila del Prat de Llobregat el conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, la Cecot i l’Ajuntament del Prat per a la implantació del nou servei Reempresa a la ciutat baixllobregatina, i que estarà integrat dins de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. L’objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.

Cal destacar que el passat mes de setembre, la Diputació de Barcelona i Cecot van signar un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compra-venda d’empreses. La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Ajuntament del Prat al Centre de Reempresa de Catalunya s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

Redacció / Foto: Arxiu