Sant Boi Empresaria es presenta amb la seva primera activitat pública

Imprimeix

Un projecte municipal ha impulsat la creació d'aquesta associació del món empresarial local.

La nova associació Sant Boi Empresarial va celebrar aquesta setmana la seva primera activitat pública: una jornada de "Gestió de residus a les empreses". Un acte, celebrat a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, que ha permès a més d'una vintena d'empresaris i empresàries locals conèixer millor la normativa sobre el tema, plantejar inquietuds, fer suggeriments i resoldre dubtes sobre la gestió dels residus industrials. L'obertura i la cloenda de l'acte han anat a càrrec del president de Sant Boi Empresarial, Francesc Giménez.

L'associació Sant Boi Empresarial té previst celebrar trobades trimestrals per debatre problemàtiques comuns i plantejar possibles accions de millora. L'associació espera que l'any 2014 sigui un any de consolidació i d'adhesió de nous membres per enfortir el teixit empresarial local.

Què és?

Sant Boi Empresarial és la nova associació d'empresaris de Sant Boi, creada gràcies a l'impuls de la iniciativa Projectes Innovadors i Experimentals. Aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi i l'empresa municipal CORESSA, finançada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), va crear al llarg de 2013 les condicions per fer possible l'existència d'aquesta associació empresarial. El grup promotor compta amb una quinzena de membres d'empreses locals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat