El CLSE de Sant Vicenç també dóna servei a Torrelles i Santa Coloma

El Centre Local de Serveis a les Empreses, que s’ubica a l’edifici municipal del Molí dels Frares, assessorarà a empreses i persones emprenedores dels tres pobles baixllobregatins.

El Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) de Sant Vicenç dels Horts també donarà servei als municipis de Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat des d'aquest juliol. La població vicentina ja disposava d’aquest servei d’assessorament, que ara reforça la branca d’empreses i formalitza la col·laboració amb els municipis veïns. Aquest centre, amb seu a l’edifici municipal del Molí dels Frares, permetrà optimitzar els recursos en matèria d’assessorament a les empreses i a les persones que busquin engegar un negoci.

L’acord s’ha materialitzat aquest matí amb la signatura del conveni a càrrec dels tres alcaldes: Ferran Puig, de Torrelles de Llobregat; Oriol Junqueras, de Sant Vicenç dels Horts, i Gerard Segú, de Sant Coloma de Cervelló. L’alcalde Junqueras ha destacat durant l’acte la tasca de col·laboració que ja s’està realitzant des de fa temps entre els tres municipis, en aquest i en altres àmbits com per exemple la seguretat local. “Ens sentim molt orgullosos i satisfets de poder col·laborar amb Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat i hi continuarem treballant en tot allò que es demostri que aquesta col·laboració és bona per als nostres ciutadans”, ha explicat.

El conveni signat avui és el punt de partida per a futures col·laboracions en matèria de promoció econòmica als tres municipis.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix