Sant Just reuneix els professionals del sector turístic del Baix Llobregat

Imprimeix

L’objectiu de la vuitena edició de la Trobada va ser consolidar i cohesionar l’oferta turística actual.

Els professionals del sector del turisme del Baix Llobregat es van donar cita a les instal·lacions de l’hotel City Park Sant Just, en una nova edició de la trobada empresarial organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Els empresaris i empresàries del sector turístic comarcal van reunir-se per celebrar la jornada anual de formació i networking amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual. En la trobada d’aquest any el Consorci ha volgut centrar la temàtica en els “Reptes i principis per a la Negociació. Gestionar la tensió, competir o saber col·laborar”, i en com els projectes que s’estan desenvolupant de la comarca ajudaran a millorar la competitivitat del Baix Llobregat com a destinació turística.

Novetat tecnològiques

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va aprofitar l'acte per avançar el llançament d'algunes novetats tecnològiques recentment desenvolupades i que farà accessibles al pùblic en general proximament, entre els quals hi ha l'aplicació vinculada a realitat augmentada aplicada a les propostes turístiques de la comarca, una aplicació web app que permetra a l'usuari recorre la comarca i els diferents destins turístics, així com trobar allotjaments i restaurants del Baix Llobregat.

El ponent Kandarp Mehta, professor a la prestigiosa escola de negoci IESE des del 2009 i especialista en creativitat, negociació e innovació, va presentar a continuació la seva ponència “Reptes i principis de la negociació”. Negociar és una habilitat imprescindible per a directius, responsables comercials i emprenedors de qualsevol empresa turística. Així, sota una base teòrica i exercicis pràctics entre els assistents, es van analitzar els diferents models de negociació i els seus resultats. Per finalitzar, i continuar amb la generació de sinergia entre els empresaris, vam fer una sessió de networking interactiu i molt dinàmic entre els assistents.

L’acte d’inauguració va anar a càrrec de l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i Maria Miranda, Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat