Els empresaris del Baix Llobregat s’apleguen a Sant Just Desvern

La VIII Trobada presentarà nous projectes estratègics tecnològics del Consorci de Turisme i es farà una ponencia sota el títol “Reptes i principis de la negociació”.

Demà dimecres 7 de maig se celebra a Sant Just Desvern la VIII Trobada Empresarial del Baix Llobregat que tindrà lloc al City Park Hotel Sant Just. Durant la jornada està previst la presentació de nous projectes estratègics tecnològics del Consorci de Turisme, així com una ponència sota el títol "Reptes i principis de la negociació" de Kandarp Mehta, professor de l'escola de negocis IESE i especialista en creativitat, negociació i innovació.

Crear xarxes de cooperació empresarial i sinèrgies sota un criteri de proximitat geogràfica que dinamitzi l'activitat econòmica de la comarca és un dels objectius d'aquestes trobades pràctiques que enguany se centra en l'àmbit de la negociació com habilitat imprescindible per millorar la competitivitat del Baix Llobregat.

Josep Perpinyà i Palau, alcalde de Sant Just Desvern i Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat obriran la jornada empresarial.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
138

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix