Una trentena d’empreses van participar en el setè Famtrip

Imprimeix
L’objectiu del Consorci de Turisme del Baix Llobregat va ser donar a conèixer l’oferta de la comarca.
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar la setena edició del Famtrip (viatge de familiarització) adreçat a empreses de la província de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de la comarca perquè comptin en les seves pròximes reunions i convencions amb el Baix Llobregat.

En aquesta ocasió, els participants van poder descobrir la Masia Ribas, una espectacular casa del segle XVIII a Gavà que disposa d’espais per a events i reunions, a més del seu gran jardí, ideal per a L’organització de còctels i originals activitats. En aquesta primera cita, l’empresa Gau Catering va oferir als participants un coffee-break gourmet en una mostra del seu servei de qualitat.

La següent visita va ser al Tropical Beach Club, un local situat en un lloc privilegiat a la platja de Gavà-Mar, ideal per a l’organització d’activitats socials i de negocis i que a més destaca per la qualitat de la seva cuina de mercat.

Tanmateix, en una de les seves sales vista mar, es va realitzar una presentació audiovisual de la resta d’espais i serveis que ofereix la comarca, donant així a conèixer l’àmplia varietat d’opcions existents al territori.

Els darrers espais a visitar ubicats a Castelldefels van ser l’hotel Bel Air que va obrir en primícia a les empreses les portes del seu nou restaurant adaptat per a reunions de negoci i el Beach Club Tiburon, un nou espai que destaca pel seu modern disseny, vistes al mar, una àmplia terrassa i on es va fer un dinar-còctel amb una degustació de plats de la cuina mediterrània.

Per a l’organització d’activitats posteriors a les reunions d’empresa, dins la jornada també vam comptar amb la col·laboració de l’empresa Aurum Yacht de Port Ginesa, la qual va donar a conèixer les seves propostes d’accions amb embarcacions de vela i motor com a protagonistes, i on les mateixes empreses van poder-ne viure l’experiència.

I per acabar la jornada, High Fidelity Collective va sorprendre els participants amb una activitat original pensada per a events per a empreses, que va consisitir en una excel·lent i divertida activitat de capoeira on les pròpies empreses també van ser partíceps.

Per a l'organització del Famtrip vam comptar amb la col·laboració de tots els espais que es visitaran a més de l’empresa de transports Avantgrup, i l’empresa d’organització d’esdeveniments Essentia Bcn Events.

Redacció / Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat