Els serveis municipals de consum han celebrat una trobada a Sant Boi

Imprimeix
La jornada professional va aplegar més de 180 polítics i tècnics de diferents ajuntaments.
Més de 180 professionals han participat avui en la XIX Trobada de Serveis Municipals de Consum. Aquesta reunió anual s’ha celebrat a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat. A més, la Xarxa Local de Consum hi ha celebrat també la seva vuitena assemblea.

A la trobada hi ha hagut dues ponències on s’han pogut analitzar les repercussions de l'entrada en vigor de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local en les polítiques públiques de defensa de les persones consumidores. El professor de Dret Constitucional Rafael Jiménez Asensio (UPF) i la professora de Dret Administratiu Marta Franch (UAB) han estat els ponents. També va tenir lloc una taula rodona organitzada per debatre sobre el present i el futur dels serveis municipals de consum, amb la presència dels tres participants en l'acte inaugural i de diversos representants dels municipis.

La jornada va ser una bona oportunitat per a la reflexió i l'intercanvi d'experiències entre membres electes dels consistoris, tècnics municipals i membres d'associacions de consumidors i altres organismes d'aquest mateix àmbit. Un total de 80 ens locals han estat representats.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec de l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch; el diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva; i el director de l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, Alfons Conesa.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi