L’atur al Baix Llobregat baixa un 1,3% el març

Imprimeix
Respecte al mateix mes de l’any passat el descens ha estat del 7,3%.

L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha avançat les dades de l’atur del mes de març a partir de les dades facilitades pel Departament d’Empresa i Ocupació. La població amb un lloc de treball a la comarca ha tornat a pujar de nou. El mes passat va experimentar un descens de l’atur d’un 1,3% amb un total de 863 persones que han pogut trobar feina. Com a dada significativa, el descens dels aturats respecte al mateix mes de 2013 ha estat de 7,3% (5.380 persones).

Actualment, la comarca té un 16% d’aturats del conjunt de la població activa. Un 0,1% més que respecta al conjunt de Catalunya (15,9%) i un 0,2% en referència a l’àmbit territorial metropolità (15,8%).

Sant Just Desvern lidera els municipis que han experiment un descens dels aturats més important amb un 4,8%, seguit de Sant Climent de Llobregat (4%) i Collbató (3,9%). L’altra cara de la moneda ha estat Santa Coloma de Cervelló amb un augment de l’1,3%, i a continuació Pallejà (1,1%) i Castellví de Rosanes (0,9%). Significatiu també ha estat l’increment de Molins de Rei amb un 0,6% tot i les polítiques d’ocupació impulsades des del govern local.

Redacció / Foto: Arxiu