L’Auditori de Cornellà acull dijous una jornada d’emprenedoria

Imprimeix
Es converteix en la millor plataforma per a persones que vulguin crear la seva pròpia empresa.
Cornellà de Llobregat es convertirà, aquest dijous 20 de març, en la capital catalana de l’emprenedoria. El Centre d’Empreses Baix Llobregat, vinculat a l’empresa municipal Procornellà, organitza la jornada ‘Fent Emprenedoria, véns?’ amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma útil per a tots els joves, emprenedors i empresaris. Qüestions com Puc emprendre sense diners?, Qui em pot ajudar?, Per on començo? o On puc anar? seran contestades d’una forma didàctica i amena davant de tot un fòrum de joves en procés de formació, emprenedors que vulguin crear els seus negocis o persones que han fet realitat el seu somni empresarial.

L’Auditori de Cornellà acollirà la jornada que s’iniciarà a les 9 del matí amb una primera part totalment gratuïta prèvia inscripció a través de www.centredempresesprocornella.cat. En aquesta primera part es presentarà el vídeo “Fent emprenedoria a Cornellà” i es donarà a conèixer les noves mesures municipals de foment a l’emprenedoria així com els objectius d’un nou espai polivalent per als joves emprenedors que s’afegirà a l’oferta dels dos vivers ja existents actualment a Cornellà: el Centre d’Empreses Baix Llobregat, dirigit a negocis de qualsevol sector, i el Citilab, especialitzat en noves iniciatives de caràcter tecnològic.

Taula rodona
A continuació el director dels programes de Direcció de Marketing i Vendes d’ESADE, Carlos Jordana, exposarà la seva ponència “Per què emprendre és una oportunitat avui?”, una pràctica explicació del per què pot ser una sortida laboral per moltes persones que estan actualment desocupades. La taula rodona “Puc emprendre sense diners ni avals?” donarà respostes aclaridores i pràctiques per als presents. El president de PIMEC joves, Miquel Camps, moderarà el col·loqui.

Esmorzar-networking
A mig matí, al voltant de les 11.30 hores, la jornada prosseguirà amb una segona part basada en un esmorzar-networking. Adreçada a empresaris en actiu i a emprenedors a punt de crear els seus negocis, s’establiran taules de contacte sectorials guiades per un dinamitzador. Basada en el model de networking, cada participant rebrà indicacions per poder interrelacionarse amb altres empresaris, amb l’objectiu de crear sinergies en favor dels seus negocis. El resultat serà aconseguir en un parell d’hores una acurada agenda de contactes: distribuïdors, col·laboradors, distribuïdors, proveïdors, clients potencials, etc.

Aquesta jornada neix amb la voluntat de convertir-se en trobada anual del món emprenedor. Serà un feedback real, per tal que els assistents puguin marxar amb la idea clara que tothom pot emprendre, fins i tot, sense diners ni avals.

Redacció / Foto: Arxiu