L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca descarta instal·lar un supermercat a l’entrada del municipi

Imprimeix
La futura instal·lació d’una altra superfície comercial en un espai privat proper ha precipitat que el consistori doni marxa enrere al seu projecte inicial.


Definitivament no es farà el supermercat a l’entrada del municipi baixllobregatí després de la polèmica que es va crear quan el consistori municipal va anunciar l’estudi d’un projecte que incloïa la instal·lació d’una superfície comercial soterrada i la reordenació del Parc de Castelao.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha decidit definitivament descartar el projecte, ja que ha tingut coneixement aquests dies de les gestions d’una cadena de supermercats per llogar un espai privat proper per instal·lar-s’hi. El consistori considera. en un comunicat. que “amb aquest nou projecte s’assoleixen els objectius bàsics de creació de llocs de treball i de millora de l’activitat econòmica i, per això, descarta el projecte inicial.” A més, l’Ajuntament i l’empresa han arribat a un acord per a que, en el moment en què es formalitzi la instal·lació del supermercat, els treballadors i treballadores que es contractin siguin de la bossa de treball de Sant Andreu de la Barca.

Redacció / Foto: Arxiu