Sant Boi inaugura un Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social

Imprimeix
Les seves activitats es desenvoluparan a la segona planta del Casal de Casablanca.

El Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi) ja és una realitat. Aquesta iniciativa municipal comença una nova etapa en què es duran a terme múltiples activitats per impulsar el cooperativisme i l'emprenedoria social. Membres de la comunitat CoBoi han treballat de manera col·laborativa en el disseny i l'execució dels treballs per condicionar la segona planta del Casal de Casablanca com a espai de referència per a les persones usuàries del projecte. En aquest espai hi ha dues zones diferenciades: l'àrea de 'co-working' i una sala de reunions i atenció a clients".

Durant l'acte d'inauguració, presidit per l’alcalde Jaume Boch, es va presentar els deu projectes d’emprenedoria i economia social que l'Ajuntament va seleccionar durant un concurs per donar suport a la seva realització. Són projectes de persones del municipi baixllobregatí que plantegen solucions innovadores i sostenibles per a problemes socials o mediambientals de la ciutat.

L'acte també va permetre conèixer de primera mà tres iniciatives d'emprenedoria reconegudes pel programa @EmprenSocial2013 de la Generalitat de Catalunya: SAÓ-Prat, Compensanatura i Apptivime. L'expert José Manuel Pérez 'Pericles" va fer la xerrada "Hacia una sociedad emprendedora".

Amb la iniciativa CoBoi, l'Ajuntament de Sant Boi ha entrat a formar part del Mapa d'Actors de l'Emprenedoria Social de Catalunya, que es va presentar la setmana passada a les instal·lacions de Barcelona Activa.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi