Miquel Valls: “Al mes d’abril ja veurem com es crea ocupació neta”

El president de la Cambra de Comerç va realitzar una conferència a l’Hotel IBIS de Molins de Rei.
L’acte va estar organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc de la Fira de la Candelera. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona va pronunciar la conferència “El sector exterior català, motor de la recuperació: evolució i perspectives”. Durant la xerrada, a la que hi van assistir prop d’un centenar de persones vinculades al món de l’empresa i el comerç, Valls es va mostrar “optimista” de cara al futur immediat, assegurant que “al mes d’abril ja veurem com es crea ocupació neta.”

L’exportació, en alça
Valls va voler posar l’accent sobre les empreses que han apostat per l’exportació per superar aquests anys de dificultats. Valls va explicar que “en els darrers tres anys s’han batut els rècords d’exportacions gràcies a les vendes fora de la Unió Europea, que ja suposen un 38% del total” i va apuntar que “la crisi ha animat a les empreses a obrir nous mercats, fins al punt que les empreses catalanes ja venen més a l’estranger que no pas al mercat espanyol.”

El president de la Cambra també va destacar que “tenim la base d’empreses exportadores més gran de la nostra història, arribant pràcticament a les 50.000, si bé només el 30% exporta regularment. Podem afrontar el futur amb optimisme”. A més va subratllar que “aquestes dades indiquen que hem recuperat competitivitat” tot i que també va posar l’exemple de Dinamarca qui, segons ell, “és un país amb el qual ens agrada comparar-nos i que està 13 punts per sobre en percentatge d’empreses exportadores.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix