L’Ajuntament de Sant Boi crea un nou espai d'intercanvi de coneixements sobre l'economia domèstica

Imprimeix
Una iniciativa adreçada principalment a dones de famílies amb dificultats econòmiques.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat promou la creació de l'espai d'intercanvi de coneixements "Compartint sabers, superem la crisi", que se celebrarà cada tercer dijous de mes a partir del 20 de febrer a Can Jordana i a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Les persones que hi participin rebran el suport de Professionals especialitzats. Aquesta iniciativa d'intervenció sociocomunitària té com a propòsit la creació d'una xarxa de suport entre dones per reforçar la capacitat de superar situacions de vulnerabilitat i pobresa.

El nou espai d'intercanvi es planteja per la importància que l'economia domèstica ha passat a tenir en la supervivència de les famílies a causa de la crisi econòmica, que ha augmentat les situacions de manca de recursos i vulnerabilitat. Com que les dones han assumit històricament la responsabilitat del control de l'economia a la llar, la iniciativa forma part de la programació del Centre de Recursos i Documentació de les Dones.

Cinc sessions
El programa de treball preveu cinc sessions: "Economia domèstica I" (20 de febrer), "Economia domèstica II" (20 de març), " Do it yourself . Aprèn a fer-ho per Internet!" (24 d'abril), "Estalvia comprant per Internet" (22 de maig) i "Oci i cultura" (10 de juny). Inscripcions al Centre de Recursos i Documentació de les Dones (CRDD), Can Jordana (carrer de l'Ebre, 27), tel. 93 635 12 00, ext. 156, i al web donessantboi .

Redacció / Foto: Revista Consumer