CCOO posa en marxa l’InfoAtur per a persones aturades

Imprimeix
L’objectiu del sindicat és “acompanyar a la recerca d’alternatives laborals, formatives i de protecció a les persones que no tenen feina”.
Avui dilluns, la Unió Comarcal de CCOO del Baix Llobregat posa en marxa l’InfoAtur, un nou servei d’informació per a persones a l’atur en tots els seus locals de la comarca, Cornellà, Martorell, el Prat i Gavà.

Segons el sindicat “amb la intenció d'acompanyar els treballadors i les treballadores a l’atur en la seva recerca d’alternatives laborals, formatives i de protecció, posem en marxa els punts d'informació per a persones a l’atur, l'InfoAtur. Posem a disposició de la classe treballadora que pateix la xacra de l’atur uns punts d’informació sobre prestacions, subsidis i ajuts existents, i dels requisits per accedir-hi, així com altres serveis que disposa el sindicat com a assessorament a la mobilitat europea i també qüestions del seu interès.” I afegeix que “disposem d’espais amb connexió a internet per consultar ofertes de feina, cursos de formació i per a elaborar currículums. Oferirem assessorament i orientació sobre recursos públics i privats per a la recerca de feina, formació, acreditació de competències professionals, solidaritat, ajuts i descomptes....”

Per explicar-ho, a les deu del matí a la seu de CCOO, tindrà lloc una roda de premsa amb el secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Toni Mora, i la secretària d’Ocupació i Compromís Social de CCOO del Baix Llobregat, Saida Ehliluch.

Redacció
/ Foto: Google