El Ple de Pallejà aprova el projecte del futur mercat municipal

Imprimeix
Una vegada aprovat el tràmit administratiu s’iniciarà la construcció on els paradistes podran continuar desenvolupant les seves activitats dins del recinte.

Les obres del nou equipament integrarà les parades amb un supermercat i incorporarà dos espais destinats a serveis municipals. La seva construcció es realitzarà sense que sigui necessari que els paradistes abandonin el recinte en cap moment. A més, un dels primers treballs que es durà a terme serà el desplaçament de les cambres frigorífiques que permetrà que els treballadors del mercat puguin continuar fent-ne ús.

Aquest treball previ es completarà amb la delimitació de la zona sobre la qual es treballarà i la creació d’una paret divisòria per tal de poder executar, seguint totes les mesures de seguretat necessàries, les obres de la primera fase. Aquesta preveu la construcció, a més d’una part de la planta soterrani, de la totalitat de les noves parades que es trobaran situades a la planta baixa.

Un cop creat el nou espai de venda per als paradistes es donarà pas a una segona fase a la qual la es treballarà en la construcció de la resta de la planta semisoterrani, que es destinarà a aparcament, de la part del supermercat i dels espais destinats equipaments municipals previstos al projecte.

Redacció / Foto: AP