El conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig visitarà demà Castelldefels

Imprimeix
Presentarà la nova Acceleradora Srtart-up Catalonia que s’ha construït en el campus de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, presentarà demà divendres la nova Acceleradora Start-up Catalonia al campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels. L’acte comptarà amb la presència del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Tarradellas; el rector de la UPC, Enric Fossas; l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; i el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera.

La nova acceleradora s’emmarca dins la Xarxa Start-Up Catalonia, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que s’articula a través d’ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, i en el Programa Catalunya Emprèn. La xarxa d’acceleradores Start-Up Catalonia neix per donar suport a les noves empreses catalanes que ja estan constituïdes i que tenen un projecte escalable amb capacitat per créixer i crear llocs de treball.

La Generalitat de Catalunya ja compta amb tres acceleradores des que es va posar en marxa la prova pilot: la primera ubicada en el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, la segona al TecnoCampus de Mataró-Maresme i la tercera a EsadeCreápolis a Sant Cugat del Vallès.

Redacció / Foto: AC