Sant Vicenç dels Horts fa pinya per lluitar contra la crisi

Diversos col·lectius socials, econòmics, educatius i de les administracions públiques han signat un gran acord social.

Els signants de l’acord són l’alcalde del municipi, Oriol Junqueras, CCOO i UGT del Baix Llobregat, l’Assemblea d’Aturats, el Col·lectiu de Cultura Popular, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Sant Vicenç dels Horts, la Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Sant Vicenç dels Horts, PIMEC-Baix Llobregat, Salesians Sant Vicenç dels Horts, la Unió de Botiguers, la Xarxa Solidària-Centro Amigos i els diferents partits polítics: Junts x Sant Vicenç, ICV-EUiA, CiU, PSC i PP.

Segons l’alcalde del municipi baixllobregatí, Oriol Junqueras, ha de servir “per buscar alternatives als alts nivells d’atur de Sant Vicenç dels Horts, tot i ser inferior a la mitjana estatal. És un punt d’arrencada sobre el qual esperem construir moltes coses positives”.

L’acord es planteja actuar en dos grans àmbits: la reactivació econòmica i la cohesió social. Pel que fa al primer objectiu, es lluitarà per crear una situació econòmica i social favorable perquè es creïn nous llocs de treball –Sant Vicenç és el municipi de la comarca amb més aturats- i se’n mantinguin els existents, entre altres reptes. Quant a la cohesió social, es vetllarà perquè sectors de risc com poden ser persones amb poca formació, joves, dones, gent gran o persones migrades puguin accedir als serveis públics essencials.

Redacció / Foto: ASVdH


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix