Cornellà de Llobregat es prepara per anar de compres

Imprimeix
Els comerciants que participen a la 'Nit' donaran l’1% del total de les vendes a la Botiga Solidària de la ciutat.

Per segon any consecutiu, Cornellà de Llobregat acollirà dues grans cites del comerç local coincidint amb les festes nadalenques: la Nit de Compres i la Fira de Santa Llúcia.

Aquest divendres 13 de desembre se celebrarà la segona edició de la Nit de Compres. És un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l'oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d'un ambient distès i festiu. Més de 60 establiments, entre comerços i parades del mercat Centre romandran oberts des de les vuit de la tarda fins l’una del vespre, a la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents, oferint vendes especials, descomptes, presentacions de productes, degustacions, música en viu, tastos, etc.

Com a novetat d’enguany, els comerciants participants en la Nit de Compres han decidit que donaran l’1% del total de les vendes realitzades a la Botiga Solidària de Cornellà, amb l'objectiu de solidaritzar-se amb les famílies necessitades de la ciutat. A més, els establiments participants mantindran les promocions ofertes en la Nit de Compris durant el dissabte, 14 de desembre, fins a esgotar les existències promocionals.

Fira de Santa Llúcia
Diumenge 15 de desembre serà el torn de la segona edició de la Fira de Santa Llúcia. Se celebrarà des de les onze del matí fins a les nou del vespre al voltant de la plaça de l’Església, la dels Enamorats i la Rambla. S’hi instal·laran prop de 85 carpes, que acolliran artesans i comerços locals, set de les quals estaran vinculades a projectes de solidaritat. Els visitants podran adquirir productes artesanals de tota mena, i per a tots els gustos: orfebreria, objectes de regal, restauració, alimentació, productes nadalencs, plantes, joguines i molt més. Tampoc no hi faltaran comerços de la ciutat i les degustacions gastronòmiques de la mà de restaurants, artesans del pa i pastissers locals. La Fira estarà amenitzada amb diverses activitats musicals, tallers infantils i espectacles.

Redacció / Foto: McA