El Carrefour del Prat celebra el seu quarantè aniversari

Imprimeix
Va ser la primer gran hipermercat d’Espanya en obrir les portes i recentment ha finalitzat una reforma de les seves instal·lacions.

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, va visitar el centre comercial que hi ha al seu municipi, que tot just ha finalitzat una important reforma de les seves instal·lacions coincidint amb el quarantè aniversari. El centre comercial, que va obrir les portes l’any 1973, ha modernitzat la seva façana, elements de l’interior de la instal·lació i de l’aparcament (el sistema de señals, decoració, places per a vehicles elèctrics, per a famílies nombroses, persones amb mobilitat reduïda i motos) amb una inversió total de 850.000 euros per part de Carrefour Property, filial immobiliària del grup.

Un aspecte important de la renovació ha estat la substitució dels equipaments d’il·luminació i climatització de la galeria comercial per altres equips molt més eficients de tecnologia LED. Es calcula que la reducció del consum en il·luminació serà d'un 40% i en climatització d'un 15%. Coincidint amb el seu aniversari, la filial immobiliària ha preparat un bon grapat d’accions de màrqueting per als seus clients.

Radiografia
Situat en la localitat barcelonina del Prat de Llobregat, en l'actualitat és un centre comercial que es compon d'un hipermercat i una galeria amb mitjanes d'aproximadament 2.000 m2. L'hipermercat té una sala de venda de 12.500 m2 i 2.300 places de pàrquing.

Redacció / Foto: Arxiu