El mes de novembre va pujar el nombre d’aturats a la comarca

L’increment ha estat de 18 persones, i com a dada significativa l’atur ha baixat respecte a l’any passat en 1.277 persones.

Un total de divuit persones van quedar-se sense feina el novembre passat. Aquestes són les dades de l’atur registrat facilitades per l’Observatori del Consell Comarcal del Baix, segons el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Això significa que pràcticament s’ha estabilitzat l’atur a la comarca respecte a l’anterior mes. Actualment, el Baix Llobregat té 70.641 persones registrades (16,6% de la població activa), superior al 16,1% de Catalunya i el 16,2% de l’àmbit territorial metropolità. Cal destacar que respecte al mateix mes de l’any passat el nombre d’aturats ha baixat en 1.277 persones (-1,8%).

El municipi que encapçala l’índex de major disminució d’aturats és Castellví de Rosanes (-3,7%), seguit de Sant Climent de Llobregat (-3,5%) i El Papiol (-2,1%). Al contrari, Torrelles de Llobregat, amb un increment de 3,2%, ha estat la població que ha patit l’increment més gran d’aturats el passat novembre amb un 3,2% seguit de Castelldefels (2,4%) i Vallirana (1,4%).

Sant vicenç dels Horts continua encapçalant les poblacions amb més aturats (21,2%), seguit d’Esparreguera (19,1%) i Martorell (18,8%). A l’altra banda, és a dir, els municipi amb menys aturats hi ha Sant Just Desvern, (10%), Santa Coloma de Cervelló, Begues i Collbató, els tres amb 11,4%.

Redacció / Foto: T21


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
111

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix