L’Ajuntament de Gavà insta al conseller d’Economia que no “autoritzi un saló de jocs a la Rambla”

Li ha fet arribar una carta on s’argumenta la oposició de l’Ajuntament per a que no es pogui desenvolupar l’activitat en aquest indret.



Segons comunica l’Ajuntament de Gavà, el seu alcalde, Joaquim Balsera, ha adreçat una carta al conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, en què expressa la seva discrepància “compartida amb una gran part de la ciutadania” amb la instal·lació d’un saló de jocs a la rambla de Maria Casas.El consistori està complimentant l’expedient atenent a la sol·licitud d’obertura del saló, duent a terme les gestions que en aquest assumpte corresponent a l’àmbit municipal. Entre les gestions realitzades s’inclou la redacció de l’informe sol·licitat per la Direcció General de Tributs, que és l’òrgan que té les atribucions d’aprovar o denegar l’autorització.

Segon l’Ajuntament, l’informe municipal “inclou un seguit de consideracions que porten a l’Ajuntament de Gavà a valorar poc adequada la instal·lació d’un saló de jocs en la ubicació sol·licitada”. En aquest sentit, l’estudi –que l’alcalde ha adjuntat a l’escrit al conseller- recull que el local es troba en un emplaçament, la Rambla de Gavà, molt cèntric i utilitzat. “La Rambla –remarca Balsera- és un eix cívic central, especialment des que va ser peatonalitzada. Així mateix, l’adreça on es vol instal·lar el saló se situa just davant del parc de la Torre Lluc, un dels principals espais oberts i places públiques de Gavà, amb zona de jocs infantils i nombroses activitats”.L’alcalde també recorda que a l’entorn immediat hi ha dos centres educatius. “És per això que considerem que la ubicació d’un saló recreatiu de jocs i màquines escurabutxaques és certament poc recomanable i comporta un impacte negatiu per a la ciutadania”, afirma.

Finalment, l’alcalde insta al conseller Mas Colell a prendre en consideració la posició manifestada per a l’Ajuntament de Gavà vers la instal·lació del saló de jocs i que en l’avaluació que finalment es faci.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix