Viladecans acollirà el Forum Delta de la Innovació per a pimes i comerços

Imprimeix
Se celebrarà el 27 de novembre i organitzen els ajuntaments de Gavà, El Prat, Sant Boi, Castelldefels i el municipi amfitrió.

L’edifici Cúbic de Viladecans acollirà el pròxim 27 de novembre el Fòrum Delta de la Innovació. Els ajuntaments de Viladecans, Gavà, El Prat, Sant Boi i Castelldefels organitzen de manera conjunta diversos espais de trobada empresarial amb diferents temàtiques centrals. Es tracta d'una jornada que té com a objectiu que les persones assistents descobreixin com innovar a l'empresa, trencant tòpics de la innovació i identificant recursos i estructures de ràpida implementació per millorar, créixer i generar valor a les seves respectives iniciatives empresarials.

La jornada va adreçada a pimes i comerços i els seus representants i treballadors que vulguin tenir un espai per esbrinar de manera pràctica en que consisteix el procés innovador i les seves possibilitats d'implantació. A l’edició d’enguany hi participaran el directiu associaciat d’FCA Consulting, José María González; el director de la Universitat Oberta de Catalunya, Joan Torrent; el representant de la Cambra de Barcelona, Josep María Gómez i el director de Zyncro Learning Institute y Consultor de BG Technology, Josep Baijet.

Redacció / Foto: Arxiu