Viladecans acollirà el Forum Delta de la Innovació per a pimes i comerços

Se celebrarà el 27 de novembre i organitzen els ajuntaments de Gavà, El Prat, Sant Boi, Castelldefels i el municipi amfitrió.

L’edifici Cúbic de Viladecans acollirà el pròxim 27 de novembre el Fòrum Delta de la Innovació. Els ajuntaments de Viladecans, Gavà, El Prat, Sant Boi i Castelldefels organitzen de manera conjunta diversos espais de trobada empresarial amb diferents temàtiques centrals. Es tracta d'una jornada que té com a objectiu que les persones assistents descobreixin com innovar a l'empresa, trencant tòpics de la innovació i identificant recursos i estructures de ràpida implementació per millorar, créixer i generar valor a les seves respectives iniciatives empresarials.

La jornada va adreçada a pimes i comerços i els seus representants i treballadors que vulguin tenir un espai per esbrinar de manera pràctica en que consisteix el procés innovador i les seves possibilitats d'implantació. A l’edició d’enguany hi participaran el directiu associaciat d’FCA Consulting, José María González; el director de la Universitat Oberta de Catalunya, Joan Torrent; el representant de la Cambra de Barcelona, Josep María Gómez i el director de Zyncro Learning Institute y Consultor de BG Technology, Josep Baijet.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix