Seat acomiadarà ben aviat més de 300 treballadors en un nou ERO

Aquest cop afectarà treballadors de les oficines i també supervisors de la producció de l’empresa.

Continuen els acomiadaments de personal a l’empresa automobilística. Aquest cop més de 300 treballadors hauran de deixar la seva feina per un nou ERO. Els afectats seran treballadors de les oficines i supervisors de producció. Aquest nou expedient forma part del pla de retallada del 5% dels costos d'aquest tipus de personal anomenat indirecte anunciat fa unes setmanes pel president de la companyia, Jürgen Stackmann. Mentre el comitè d'empresa de Seat treballarà perquè s'apliquin el màxim de prejubilacions possibles.

Cal recordar que Seat ja va ampliar un ERO temporal de la seva planta de Martorell al setembre, que va suspendre de feina a 211 treballadors cada dia de forma rotatòria. La xifra ha anat augmentant progressivament.

Amb aquesta nova mesura la xifra de treballadors acomiadats ha d’arribar al mes de desembre a 427 treballadors, que suposa 144 menys dels 571 previstos a l’inici de les negociacions entre la direcció i els sindicats.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix