Puja l’atur al mes d’octubre a la comarca amb 818 persones

Begues ha patit l’increment més alt de gent sense feina (5,9%), mentre que La Palma de Cervelló ha baixat un 3,5%. Segons les dades facilitades a través del Departament d’Empresa i Ocupació, l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha publicat les dades de l’atur de l’octubre. Un total de 818 persones es van quedar sense feina el mes passat al Baix Llobregat, que representa un 1,2% més respecte setembre. Actualment, hi ha 70.623 persones aturades (un 16,6% de la poblció activa) superant en un 0,6% el percentatge de Catalunya (633.832 persones, 16%). Com a dada positiva, a diferència de l’any passat el nombre d’aturats ha baixat en 1.086 persones (-1,5%).

Per poblacions, Sant Vicenç dels Horts, que ha experimentat un augment del 0,9%, és el municipi que continua tenint l’índex més alt d’aturats registrats amb un 21,1% (3.155 persones), seguit d’Esparreguera (19,4%) i Martorell (19,2%). A l’altra cara de la moneda, el rànquing de poblacions amb menys atur és Sant Just Desvern (10%), i a continuació Santa Coloma de Cervelló (11,4%) i Begues i Collbató, amb un 11,5%.

D’altra banda, respecte a l’anterior mes, el municipi amb un increment més alt d’aturats és Begues amb un 5,9%, seguit de Castelldefels (5,1%) i Sant Climent de Llobregat amb un 4,4%. Al contrari, La Palma de Cervelló, amb un -3,5%, ha estat el municipi on ha baixat més l’atur, i a continuació han estat Sant Just Desvern (-2,7%) i Vallirana (-1,1%).

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix