L’Ajuntament de Sant Boi impulsa l’emprenedoria i economia social

Imprimeix
Ha obert una convocatòria pública que forma part de la iniciativa CoBoi i el suport està valorat amb més de 20.000 €.

L'Ajuntament ha obert una convocatòria pública que té com a objectiu seleccionar projectes d'emprenedoria i economia social i ajudar-los a despegar. La convocatòria forma part de la iniciativa CoBoi, impulsada des del govern municipal per donar suport a persones i entitats de Sant Boi que volen dur a terme projectes d'empresa amb valor social.

El concurs, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, seleccionarà una desena de projectes. Aquests projectes es beneficiaran del suport del programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi) i rebran assessorament especialitzat i tutorització, formació i visites a experts i iniciatives del territori, eines de treball cooperatiu i en xarxa i suport en la recerca de finançament, entre d'altres. Aquest suport està valorat globalment en més de 20.000 euros.

Els projectes hauran de donar resposta a problemes socials o mediambientals mitjançant solucions innovadores i econòmicament sostenibles. També es valorarà l' actitud compromesa i col·laborativa de les persones participants. Els àmbits proposats per generar beneficis socials o mediambientals són: Educació, joves i ocupabilitat; Envelliment, salut i alimentació saludable; Desenvolupament local i comerç just; Inclusió social: habitatge social, igualtat de gènere...; i Sostenibilitat mediambiental.

Redacció / Foto: ASB