L'ajuntament santboià subvenciona la modernització de comerços

Imprimeix
El govern municipal té com a prioritat recuperar l'economia local, i té una dotació pressupostària de 3.000 €.

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa el Programa Millora 2013. Es tracta d'una línia de subvencions per donar suport a la modernització dels establiments comercials del nucli urbà de Sant Boi. Aquesta nova iniciativa de suport al comerç local té una dotació pressupostària de 3.000 euros. La convocatòria s'adreça a titulars d'establiments de venda amb almenys cinc anys d'activitat comercial (comerç al detall, restauració, bugaderia i tintoreria, perruqueria i estètica i agències de viatges).

Els conceptes subvencionables són, bàsicament, la millora de la imatge exterior de l'establiment (retolació i aparador), la modernització de l'interior del local (mobiliari, il·luminació i millora integral) i la realització de projectes web per a la gestió del negoci. El Programa Millora ja va subvencionar amb gairebé 2.000 euros, l' any 2012 , la modernització de cinc comerços de Sant Boi, que van millorar la retolació externa, els aparadors o la decoració interior.

Les subvencions de 2013 es concediran en règim de concurrència competitiva i l'import serà, com a màxim, equivalent al 50% del cost de cada actuació , amb un límit de 600 euros per establiment i persona beneficiària. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic (OMAP; planta baixa de la Casa de la Vila). El termini finalitzarà el 31 de desembre (o quan s'exhaureixi el pressupost disponible).

Redacció / Foto: ASBLL