L'ajuntament santboià subvenciona la modernització de comerços

El govern municipal té com a prioritat recuperar l'economia local, i té una dotació pressupostària de 3.000 €.

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa el Programa Millora 2013. Es tracta d'una línia de subvencions per donar suport a la modernització dels establiments comercials del nucli urbà de Sant Boi. Aquesta nova iniciativa de suport al comerç local té una dotació pressupostària de 3.000 euros. La convocatòria s'adreça a titulars d'establiments de venda amb almenys cinc anys d'activitat comercial (comerç al detall, restauració, bugaderia i tintoreria, perruqueria i estètica i agències de viatges).

Els conceptes subvencionables són, bàsicament, la millora de la imatge exterior de l'establiment (retolació i aparador), la modernització de l'interior del local (mobiliari, il·luminació i millora integral) i la realització de projectes web per a la gestió del negoci. El Programa Millora ja va subvencionar amb gairebé 2.000 euros, l' any 2012 , la modernització de cinc comerços de Sant Boi, que van millorar la retolació externa, els aparadors o la decoració interior.

Les subvencions de 2013 es concediran en règim de concurrència competitiva i l'import serà, com a màxim, equivalent al 50% del cost de cada actuació , amb un límit de 600 euros per establiment i persona beneficiària. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic (OMAP; planta baixa de la Casa de la Vila). El termini finalitzarà el 31 de desembre (o quan s'exhaureixi el pressupost disponible).

Redacció / Foto: ASBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix