L’Ajuntament del Prat i Damm signen dos convenis de col·laboració

Imprimeix
Amb aquest acord, el grup cerveser patrocinarà diferents activitats econòmiques vinculades a la gastronomia i al turisme.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat i el Grup Damm han signat avui dos convenis de col·laboració per a la promoció d'activitats esportives a la ciutat i pel foment de la gastronomia local amb productes agroalimentaris autòctons, amb un patrocini de 84.000 euros. Amb aquest darrer acord, el Grup Damm patrocinarà, de manera específica, diferents activitats adreçades a enfortir l'activitat econòmica local vinculada a la gastronomia i al turisme sostenible de proximitat.

Entre aquestes activitats cal destacar:

- Suport a la difusió i promoció de la xarxa de restaurants locals "El Prat Degusta'l", composada per 18 restaurants locals que elaboren una cuina amb producte autòcton, el pollastre pota blava i la carxofa Prat.

- Campanyes i activitats gastronòmiques en el marc de la Fira Avícola i de la Festa de la Carxofa.

- Jornades i fòrums de promoció del turisme de proximitat.

El suport del Grup Damm a aquestes activitats suposa el compromís responsable d'una empresa del municipi amb els valors del territori i de la ciutat i amb la generació d'una activitat econòmica sostenible i basada en recursos endògens.

Redacció / Foto: AELLL