Arrenca a Sant Vicenç dels Horts la segona edició de Tapes i Canyes

Hi participen un total de vint establiments d’aquesta localitat del Baix Llobregat.

Per segon any consecutiu, el circuit Tapes i Canyes és un aparador dels petits plaers gastronòmics que ofereixen els bars i restaurants vicentins. S'organitza des d'avui i fins al 15 de setembre en diferents bars i restaurants del poble. La iniciativa és possible gràcies a l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la Unió de Botiguers i els comerciants del poble. “És una bona oportunitat per descobrir la rica oferta gastronòmica que hi ha al nostre abast a preus econòmics i deixar-nos sorprendre per les propostes dels locals que coneixem millor”, explica Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Els participants són:

Ca la Toñi

Cafè del Centre

Cal Sagristà

Cal Tito

Cerveseria La Abadía

Crepediem

El Bar de Moe’s

El Cano

El Caserío Asador Vasco

El Patio

El Tupí

La Canova petita

La Concha Fina

La Cuina d’en Toni

La Taska Taverna

L’Ateneu Familiar

Les Palmeres Bar Restaurant

Quimeta

Restaurant Les Palmeres

Rias Baixas

També a Sant Andreu de la Barca

D’altra banda, el 31 d’agost i l’1 de setembre es va poder gaudir de la Segona Ruta de la Tapa de Festa Major. Disset bars i restaurants de la ciutat van oferir una tapa a més de beguda per a tots els seus clients i persones que van voler provar l’oferta gastronòmica que oferien aquests establiments comercials.

Redacció / Foto: ASVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix