Castelldefels viurà aquest dissabte la seva primera ‘Shopping Night’

Imprimeix

D’aquesta manera, amb la clara intenció de potenciar i dinamitzar el comerç del centre de Castelldefels –totalment angoixat, com passa a la resta de municipis del Baix Llobregat, pels efectes d’una crisi devastadora-, el Consistori té previst que la zona de la plaça de l'Església i carrers adjacents esdevinguin aquest dissabte en un àgora comercial fins a la mitjanit.

Visitants

Els veïns i visitants podran adquirir productes en horaris no habituals, una experiència que han trobat satisfàctoria els comerciants de, per exemple, el Passeig de Gràcia de Barcelona, o els del centre de Sant Boi de Llobregat.

Les previsions municipals indiquen que Castelldefels atreurà a centenars de visitants amb la seva primera Shopping Night. Fonts del comerç local han coincidit que "ens fa molta falta"; i han destacat el tancament de la mítica Trial (foto), botiga en què diferents generacions de castelldefelencs havien comprat els seus primers texans.

Preus rebaixats

Les botigues de l’entorn de l’Ajuntament de Castelldefels i de l’Avinguda Santa Maria oferiran la seva millor cara així com preus rebaixats, segons han informat fonts municipals aquest dimarts.

La iniciativa, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Castelldefels, l'associació de comerciants Castelldefels Activa i el Gremi d'Hostaleria, neix amb l’objectiu de posar el seu granet de sorra per a intentar que el comerç local tingui pervivència.

Les citades fonts han completat que, per tal d'animar als clients, la jornada integra animació als carrers amb decoració dels diferents comerços i vies comercials, música en viu, stands a la plaça de l'Església, terrasses i disc-jockeys.

Tapa i bossa de ràfia

L’event coincideix amb l’acte d’inauguració de la sisena edició de la Ruta de la Tapa local, tot dins d’una “nit única on les compres i l'oci donaran la benvinguda a l'estiu”, han subratllat des de l’organització.

Per cada compra, els clients obtendran com a regal una bossa de ràfia (gènere de palmeres d'Àfrica i Amèrica que produeixen una fibra molt resistent i flexible).

 H. Marín | Foto: Arxiu