Preus baixos i compres de nit als comerços de sempre

Imprimeix

Fonts municipals han explicat aquest dimecres que també han estat venuts tots els tiquets de cinc euros de la Fira Gastronòmica, i han afegit que es podran fer degustacions al preu d'un euro.

La d’aquest cap de setmana és la segona edició d’una campanya inèdita a la ciutat que, ara fa un any, va complir satisfactòriament amb els seus tres objectius principals: incentivar el consum, contribuir a millorar l'estat d'ànim col·lectiu dels diferents sectors de l'economia local i aconseguir una bona repercusió mediàtica de la iniciativa.

Polèmica: ‘outlet’ Viladecans

Aquest any, la campanya de promoció dels comerços de Sant Boi ve marcada per la polèmica en torn a la instal·lació d’un megaoutlet per part d’una multinacional al municipi veí de Viladecans, un projecte que, passades només unes poques setmanes de la seva presentació pública, compta ja amb diversos enemics a la zona del Delta del Llobregat.

Un dels polítics que està en contra és el mateix alcalde de Sant Boi, el socialista Jaume Bosch, qui aposta amb fermesa per protegir el comerç de proximitat en un moment en què la crisi seguéis sense donar treva al Baix Llobregat.

200 comerços

Uns 200 comerços van participar-hi l’any passat, una xifra similar a la d’aquest cap de setmana, quan s’espera que el bon temps ajudi a que els ciutadans surtin a comprar a preus més baixos als establiments de sempre.

Comerços, restaurants, concessionaris de cotxes, hotels i equipaments culturals i esportius es sumen a la iniciativa, impulsada per l'Ajuntament, tot oferint a la clientela importants descomptes i promocions per desafiar la crisi i mostrar la diversitat i qualitat dels productes i serveis existents a la localitat, han informat fonts municipals.

Per als establiments, es tracta de veure’s recompensats amb un bon retorn econòmic per part de la clientela i mirar d’obtenir, com va passar ara fa un any, amb xifres de venda molt satisfactòries.

Nit de compres

Les actuacions musicals, desfilades de moda i altres activitats de dinamització animaran aquest divendres la Shopping Night, que espera atraure als carrers comercials de Sant Boi una multitud de ciutadans i ciutadanes.

Les botigues participants estaran obertes fins a les 22.00 hores, han indicat fonts municipals.

Els comerciants organitzaran activitats d'animació en diferents punts de Sant Boi: música en directe, desfilades de moda, degustacions i un concert de final de festa el 8 de juny al parc de la Muntanyeta.

A més, està prevista la Cycle Chic, a la plaça del Mercat Vell; és a dir, una passejada urbana en bicicleta per la ciutat.

50 vehicles ‘low cost’

Els comerços associats a Sant Boi una Gran Botiga i El Carrer, i els adherits a la campanya que regalin l'IVA, faran un val de compra pel seu import, segons han explicat els organitzadors aquest dimecres.

A més, el programa inclou la proposta de la Ciutat del Motor: els concessionaris de Sant Boi ofereixen 50 vehicles a preus irrebatibles.

Les ofertes dels Dies Bojos es completen amb altres iniciatives de l'àmbit de l'oci i la cultura, l'esport i els aparcaments municipals, que es poden consultar al web municipal.

Redacció | Foto: Arxiu