Garigues Walker: “La crisi està acabant-se, aviat en sortirem”

El conferenciant ha argumentat que les crisis han estat cícliques i ha afegit que després de cada període de recessió hi ha una època d'evolució. Tot i així, ha reclamat a la classe política que arribin a acords en els temes més importants.

L’advocat ha justificat la demanda de grans pactes dient que “gran part de la ciutadania, un 85%, ho demana”.

En aquesta línia, Campo Vidal ha assenyalat els grans dèficits d'Espanya. Segons ha dit el presentador de l’acte, els problemes del nostre país són la falta de coneixement d'idiomes, la falta d'emprenedoria i una mala comunicació.

Coincidint amb el comunicador, Garrigues Walker ha opinat que, en la línia de l'emprenedoria, cal canviar la cultura imperant. “Quant més ràpid es faci, abans es sortirà de la recessió”, ha completat.

“Aquesta crisi, com a totes les crisis, serà superada per malament que ho fem, i Espanya s’incorporarà millor que molts països a una nova època de creixement i desenvolupament”, ha manifestat Garrigues Walker.

“Joves acomodats”

El conferenciant ha criticat que els joves d'ara “s'acomodin a viure a casa dels pares, lamentant-se de l'elevada quota d’atur juvenil”. Per aquesta raó, ha demanat els joves que “es moguin i es converteixin en emprenedors”

En aquest sentit, Campo Vidal ha elogiat el model nord-americà, en què els joves surten de casa als 18 anys i cancven amb freqüència de regió.

L’advocat ha elogiat la nova Llei de la emprenedoria, ja que, en la seva opinió, “elimina molta burocràcia i dóna als empresaris una oportunitat d'equivocar-se”.

Evasió d'impostos

Garrigues ha dit que “Espanya evitaria molts problemes si no existís un nivell de frau fiscal tan inacceptablement elevat com l'actual”.

El lletrat ha criticat durament als evasors. “Qui no paga impostos, no està participant en la democràcia”, ha dit, abans de concloure que “cal avançar cap a un model més ètic”.

Tant Garrigues com Campo han assegurat que “Espanya no és el pitjor país de la comunitat internacional, com molts diuen”.

A més, han qualificat l'Estat espanyol com “una nació digna i seriosa que, en acabar la crisi, s'incorporarà millor que molt països a la nova era de creixement”.

Text: Arnau García | Foto: Auditori Cornellà
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix