Millores a la xarxa elèctrica de Cornellà, Esplugues i Sant Joan Despí

Imprimeix

Les reformes a Cornellà han consistit en la substitució de cablejat subterrani de mitja tensió per un que compta amb les darreres tecnologies del sector i aporta un augment de la capacitat de transport.

En concret, s’ha renovat el cablejat subterrani del carrer de Rubió i Ors, entre la carretera de Sant Boi i el carrer de Narcís Monturiol, instal·lant al seu lloc una nova línia més adaptada a les necessitats dels clients i que està dotada d’unes característiques que la fan més resistent i segura.

A Esplugues de Llobregat i Sant Joan Despí s’han desmantellat dos centres de transformació antics de tipus Magnefix i s’ha eliminat així l’impacte visual de les instal·lacions.

El d’Esplugues es trobava situat a una zona particular enjardinada i l’altre a la via pública.

En aquest sentit, ha estat necessari cedir línies de baixa tensió a escomeses i estendre, en el primer cas, prop d’un quilòmetre de cablejat de baixa tensió i, en el segon, mig quilòmetre.

Les obres formen part del pla d’inversions de la companyia al Baix Llobregat per a la millora tecnològica de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió i assegura una òptima qualitat del servei.

Redacció | Foto: Arxiu