Reclamen una borsa de treball comuna al Baix Llobregat

Imprimeix

El president de Pimec al Baix Llobregat, Ramon Pons, subratlla la necessitat d’impulsar una borsa de treball comarcal perquè “ara la informació està a nivell municipal, repartida en 31 municipis”.

La morositat és una de les principals causes de la destrucció d'empreses, segons Pons, que indica que una de cada tres empreses que han hagut de tancar des de l'inici de la crisi l'ha fet per culpa d'aquest problema.

Per aquesta raó, la patronal ha instat els ajuntaments de la comarca a signar un Codi de bones pràctiques que garanteixi els pagaments als proveïdors d'acord amb la normativa actual.

Els responsables de la patronal de la petita i mitjana empresa s'han reunit amb els alcaldes de Cornellà, Antonio Balmón, de Gavà, Joaquim Balsera, i de L'Hospitalet, Núria Marín, a Sant Feliu.

Han reivindicat diferents infraestructures com la implantació de fibra òptica als polígons industrials i la finalització d'obres com la variant de la N-340 a Vallirana, la connexió de l'A-2 amb l'AP-2 a Sant Andreu de la Barca o la posada en servei de la L9 del Metro a l'aeroport d’El Prat.

R. | Foto: Arxiu