Reclamen una borsa de treball comuna al Baix Llobregat

El president de Pimec al Baix Llobregat, Ramon Pons, subratlla la necessitat d’impulsar una borsa de treball comarcal perquè “ara la informació està a nivell municipal, repartida en 31 municipis”.

La morositat és una de les principals causes de la destrucció d'empreses, segons Pons, que indica que una de cada tres empreses que han hagut de tancar des de l'inici de la crisi l'ha fet per culpa d'aquest problema.

Per aquesta raó, la patronal ha instat els ajuntaments de la comarca a signar un Codi de bones pràctiques que garanteixi els pagaments als proveïdors d'acord amb la normativa actual.

Els responsables de la patronal de la petita i mitjana empresa s'han reunit amb els alcaldes de Cornellà, Antonio Balmón, de Gavà, Joaquim Balsera, i de L'Hospitalet, Núria Marín, a Sant Feliu.

Han reivindicat diferents infraestructures com la implantació de fibra òptica als polígons industrials i la finalització d'obres com la variant de la N-340 a Vallirana, la connexió de l'A-2 amb l'AP-2 a Sant Andreu de la Barca o la posada en servei de la L9 del Metro a l'aeroport d’El Prat.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix