CCOO s’oposa als acomiadaments que ha anunciat la companyia Coca-Cola

Imprimeix

Una de les plantes afectades és la d’Esplugues de Llobregat on seixanta-quatre persones podrien perdre la feina

CCOO d’Indústria ha anunciat, en un comunicat, que s’oposa a què es duguin a terme els acomiadaments anunciats a les empreses que la companyia Coca-Cola que té a l’Estat. L’empresa, en la reunió celebrada el 13 de febrer, va assegurar al sindicat que s’acomiadaran 294 persones treballadores a tota Europa, de les quals vuitanta-cinc als centres que té a Espanya.

GGZF9C9XkAAAtIx

Una decisió que afectaria principalment les persones que treballen al Customer Service de les plantes d’Esplugues de Llobregat, on perillen seixanta-quatre llocs de treball, i de Ribera de Loira, a Madrid, on deixarien de treballar un total de vint-i-una.

El sindicat denuncia que “l’única causa que provoca aquests acomiadaments és la intenció de la multinacional de concentrar aquesta activitat al centre de treball que Coca-Cola té a Sofia (Bulgària)” i adverteix que convocarà les accions necessàries perquè l’impacte sigui el mínim possible, no només per a les persones afectades, sinó per mantenir el nombre més gran de llocs de treball.

Redacció / Fotos: Arxiu