Seat tanca el 2023 en la cinquena posició absoluta en el mercat espanyol

Imprimeix

L’empresa automobilística va matricular un total de 58.586 unitats on el Seat Arona va ser el SUV líder de vendes al territori nacional

Seat ha conclòs l'any 2023 en la cinquena posició absoluta en el mercat espanyol de turismes i tot terrenys amb un total de 58.586 unitats matriculades, la qual cosa suposa un increment del 19,1% respecte a l'any anterior, i aconseguint una quota de mercat del 6,2%.

cq5dam.web.1280.1280

El Seat Arona s'ha convertit en el SUV líder de vendes a Espanya en 2023, un segment que acapara més del 50% de la quota de vendes total al nostre país. A més, per cinquè any consecutiu, l'Arona ha estat el model més venut de la seva categoria SUV urbà, amb un total de 21.639 unitats i un creixement del 23,9%, reforçant la seva posició de lideratge.

A més, la companyia automobilística ha situat a dos dels seus models dins del top 10 de matriculacions totals de l'exercici 2023, on a més de l'Arona (segon model més venut), el Seat Eivissa ha acabat l'any en la desena posició absoluta i segona del seu segment, amb un total de 16.644 unitats venudes.

cq5dam.thumbnail.750.420 1

Després de conèixer aquests resultats, el director general de SEAT i CUPRA Espanya, Mikel Palomera, ha declarat que “el Seat Arona és, sens dubte, un dels millors SUV urbans del mercat, amb una oferta d'equipament molt completa i amb un disseny actualitzat, que revitalitza el segment. Estem molt contents que hagi aconseguit ser el SUV més venut del mercat espanyol. Els excel·lents resultats de matriculacions en 2023 són conseqüència de la seva gran relació qualitat-preu i tecnologia, de l'enorme esforç realitzat per a dur a terme una estratègia conjunta i ben definida, i de l'excel·lent labor de la nostra xarxa de concessionaris.

Redacció / Fotos: Seat