Nadal de regals, sortejos i animació al comerç de Cornellà

Imprimeix

L'objectiu de posar en valor les virtuts del comerç local, així com potenciar aspectes com la qualitat, la varietat, la confiança i l'atenció personalitzada com a garantia davant dels consumidors

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb la col·laboració de l'associació Cornellà Compra a Casa, comença la campanya de Nadal amb l'objectiu de posar en valor les virtuts del comerç local i potenciar aspectes com la qualitat, la varietat, la confiança i l'atenció personalitzada com a garantia davant dels consumidors.

La campanya arrenca amb novetats, entre elles el cartell de promoció, que es pot veure a tanques i banderoles per tota la ciutat. Els mercats municipals i els establiments comercials s'engalanen especialment i es preparen per oferir qualitat a preus competitius. Tots els comerços adscrits a la associació Cornellà Compra a Casa repartiran bosses de paper amb la imatge de la campanya nadalenca: "PER NADAL REGALA CORNELLÀ".

compra a casa

També hi ha una promoció especial als tres mercats municipals: per premiar la fidelitat dels clients, regalaran un lot amb fins a 700 euros en vals de compra, per poder crear una cistella personalitzada amb productes frescos. Per participar-hi, amb cada compra realitzada als mercats durant la campanya de Nadal, es lliurarà una butlleta d'inscripció que haurà de dipositar-se a les urnes de cada mercat. Els mercats Centre i Marsans sortegen un lot cadascun, i el mercat Sant Ildefons dos lots. El sorteig tindrà lloc el 15 de gener de 2024 i els premis es podran bescanviar fins al 30 de juny. 

Captura de pantalla 2023 12 19 a las 17.20.04

Animació als eixos comercials

L'associació Cornellà Compra a Casa ha creat un calendari d'activitats amb músics, personatges excèntrics, animals gegants i altres protagonistes que es passejaran pels principals eixos comercials durant la campanya de Nadal amb l'objectiu de dinamitzar les compres als comerços locals i contribuir a fomentar la convivència i activitat al carrer. Els trobareu del 19 de desembre al 4 de gener de 2024, en horari de matí i tarda.

medium

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà