L’Ajuntament i l’empresariat dels polígons industrials continuen junts

Imprimeix

El consistori molinenc va arribar a un acord amb l’objectiu de crear sinergies i regular la col·laboració entre les dues parts a través d’un pla específic de treball

Aquest matí, dilluns 18 de desembre, l’Ajuntament de Molins de Rei i les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials Riera del Molí i El Pla de Molins de Rei van renovar el conveni de col·laboració fins a l’octubre del 2024. La subvenció d’enguany, igual que el darrer any, serà d’un import màxim de 15.225 euros per a cada associació, és a dir, un total de 30.500 euros. 

L’objecte d’aquest conveni és crear sinergies i regular la col·laboració entre l’ajuntament i els dos polígons industrials del municipi a través d’un pla específic de treball. En particular, fomentar la dinamització, la promoció i la bona marxa de l’activitat econòmica dins dels polígons industrials de Molins de Rei, així com impulsar la certificació de qualitat del polígon, la seva imatge i l’ocupació de les naus buides.

Cal destacar que, des de l’Ajuntament de Molins de Rei i les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons treballen per millorar l’estalvi energètic. Durant el 2023 s’ha treballat per a la creació de dues comunitats energètiques, les quals es vol començar a posar en funcionament al llarg del 2024. En la seva intervenció, l’alcalde, Xavi Paz, ha afirmat que tenim una obligació mediambiental de fer un canvi de model energètic per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 (ODS). Volem ser els més autònoms possibles per produir i consumir la nostra energia.”

D’altra banda, des de les associacions han volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei. “Aquesta subvenció és fonamental perquè l’Associació tingui recursos i pugui donar els serveis necessaris a les empreses  per continuar progressant”, va afirmar el president de l’Associació d’Empresaris del polígon El Pla, José Saiz. “Treballem dia a dia per incentivar l’activitat als polígons de Molins de Rei i per donar-los una bona imatge”, va assegurar el president de l’Associació d’Empresaris del polígon Riera del Molí, Carles Guilera. En aquest sentit, el regidor d’Empresa, Joan Carles Serra, va explicar que “moltes vegades quan parlem de polígons sembla una cosa allunyada de la vila i és tot el contrari. Els polígons industrials aporten progrés, ocupació i fan créixer l’economia del municipi.  Per això, és important donar-los suport i crear sinergies.”

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei