Oportunitat per a 40 desocupats de llarga durada

Imprimeix

La iniciativa proporcionarà a aquestes persones formació i acompanyament per millorar les opcions de reintegrar-se al mercat laboral i d’obtenir un contracte, han explicat aquest dimarts fonts municipals.

Els participants, que ja han estat seleccionats, rebran entre 200 i 400 hores de formació professionalitzadora -en neteja o bé en jardineria- i també un curs de 20 hores per adquirir competències digitals.

Podran optar a un contracte laboral de, com a mínim, sis mesos de durada, i de almenys 25 hores de jornada setmanal. La duració gtotal del programa, que inclou tutories individualitzades, és de 14 mesos.

Projectes ocupacionals

L'empresa municipal CORESSA gestiona el programa Ocupació per a Persones Aturades de Llarga Durada, que compta amb una subvenció de 160.000 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya, han informat les citades fonts.

L'empresa municipal CORESSA gestionarà enguany gairebé tres milions d'euros per dur a terme projectes ocupacionals que comportaran la contractació de 200 persones i tindran com a beneficiàries 680 persones més.

Redacció | Foto: Arxiu