Mar-Tret Teca, únic representant del Baix al Gastronomic Forum Barcelona

Imprimeix

Aquest productor abrerenc fa tota mena de conserves, des d'allioli, passant per cigrons, escalivada, espinacs amb panses i pinyons, sopa de ceba... tot amb productes de proximitat

Mar-Trec Teca, ubicada a Abrera, és una de les vint-i-vuit empreses productores de la Xarxa de Productes de la Terra i únic representant del Baix Llobregat que participarà en el Gastronòmic Forum Barcelona que se celebrarà del 6 al 8 de novembre al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Aquest productor fa tota mena de conserves: des d'allioli, passant per cigrons, escalivada, espinacs amb panses i pinyons, sopa de ceba... tot amb productes de proximitat.

conserva natural

Un any més, la Xarxa comptarà amb un espai propi en aquesta fira que aproparà la cuina i els productes de la província als restauradors, als professionals de l'hostaleria i al gran públic. A més, hi haurà d'altres estands per a les empreses productores.

La Xarxa de Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, agrupa més d'un miler d'empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. L'objectiu principal és enfortir aquest teixit empresarial, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat. La Xarxa ofereix les empreses membres formació i assessorament en l'àmbit de la gestió empresarial, processos productius, comercialització i distribució i experiència turística.

image00004 1 350x435

A més, la Xarxa de Productes de la Terra ha elaborat una llista de cinquanta-cinc productes singulars, que tenen unes característiques pròpies i excepcionals sovint arrelats a una comarca o territori molt concret.

Redacció / Fotos: Mar-Tret Teca