Wallbox signa un préstec sindicat de 35 milions d’euros

Imprimeix

L’empresa destinarà part dels fons a l'ampliació de la planta de circuits impresos que té a Sant Boi de Llobregat

Wallbox ha signat un préstec sindicat sostenible i per a la internacionalització de 35 milions d'euros amb EBN Banc, l'Institut Oficial de Crèdit (ICO), l’Institut Català de Finances (ICF), la Companyia Espanyola de Finançament del Desenvolupament (Cofides) i MoraBanc Grup.

wallbox apertura

El crèdit té un venciment a cinc anys, i el tram per a inversions sostenibles estratègiques (on participen ICO, ICF, MoraBanc Group i EBN Banc) es destinarà a línies de fabricació per als carregadors Supernova i Quasar 2, informa l'empresa en un comunicat aquest dilluns.

Aquesta línia també ha de permetre millorar la logística de la planta de l'empresa a Barcelona i adaptar les línies existents a les futures versions dels carregadors, així com al desenvolupament d'equips de mesurament i control de qualitat. Wallbox també destinarà part dels fons a l'ampliació de la planta de circuits impresos que té a Sant Boi de Llobregat.

WALLBOX 0882

El director financer de Wallbox, Jordi Lainz, ha explicat que el crèdit permetrà a l'empresa accelerar el seu pla estratègic i reforçar la posició financera. El CEO de l'empresa, Enric Asunción, ha dit que els recursos "permetran continuar millorant" les operacions industrials tant a Espanya com als Estats Units.

Redacció / Fotos: Arxiu