Esperança per a prop d’un centenar de ni-nis de Sant Boi

Imprimeix
L'empresa municipal CORESSA gestiona a Sant Boi el Programa Joves per l'Ocupació, que tindrà una durada d'un any, compta amb un pressupost de 457.000 euros i està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya. El procés de selección ja ha començat.

El programa funcionarà com un dispositiu integral: aportarà als joves formació professionalitzadora, formació en competències digitals matemàtiques i lingüístiques; experiència pràctica no laboral en empreses; orientació, tutories i seguiment individualitzats i formació per a l'obtenció del graduat en educació secundària (per a les persones participants que no el tinguin), han informat fonts municipals.

Les matèries de formació professionalitzadora previstes són: Manteniment i reparació d'edificis, Operacions bàsiques de cuina, Serveis auxiliars d'estètica, Disseny de pàgines web, Monitor/a esportiu/va, Auxiliar d'infermeria en salut mental i toxicomanies, Operacions bàsiques de restaurant i bar i Activitats auxiliars de comerç.

Contractacions

La recuperació de l'activitat econòmica i la creació d'ocupació són una de les principals prioritats de l'Ajuntament de Sant Boi, tal com estableix el Pla de Ciutat 2012-2015, han recordat les citades fonts.

L'empresa municipal CORESSA gestionarà enguany gairebé 3 milions d'euros per dur a terme projectes ocupacionals que comportaran la contractació de 200 persones i tindran com a beneficiàries 680 persones més.

Redacció | Foto: Arxiu

Més informació: masia Torre Figueres (carrer de Pau Claris, 14, tel. 93 652 98 30, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).