Nestlé és l’empresa més atractiva per treballar en el sector alimentari

Imprimeix

L’empresa, amb seu a Esplugues de Llobregat, va ser guardonada amb el Randstad Awards

Nestlé ha estat reconeguda com l'empresa del sector alimentari més atractiva per a treballar a Espanya en els premis Randstad Awards. Aquests guardons "identifiquen als ocupadors amb major atractiu laboral presents en l'informe Randstad Employer Brand Research", un estudi que recull les empreses i sectors preferits pels professionals.

Captura de pantalla 2023 09 28 a las 18.08.01

Els enquestats valoren aspectes com el salari, la conciliació laboral-personal, un ambient agradable de treball, la seguretat laboral i les oportunitats de desenvolupament professional.

lLbFRPfT

L'especialista en Relacions Institucionals de Nestlé Espanya, Carolina Muro, ha explicat que aquest reconeixement motiva a l'empresa "a continuar millorant i oferint un entorn de treball inclusiu, divers i en constant evolució". "Per això, continuarem treballant per a brindar als nostres empleats i empleades una experiència laboral excepcional, on puguin créixer, desenvolupar-se i contribuir a la nostra missió de millorar la qualitat de vida de les persones a través del poder de l'alimentació", ha afegit.

Redacció / Fotos: Randstad