Puja un 26,5% el nombre d’alumnes participants en la formació subvencionada

Imprimeix

La programació de la formació, organitzada per l’AEBALL, continuarà durant els propers mesos, amb continguts professionalitzadors focalitzats a les àrees d'habilitats de gestió, tècnica-indústria, operació de maquinària-PRL, idiomes i comerç

AEBALL comença setembre amb nous cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya per a millorar i ampliar la formació de les persones treballadores de L'Hospitalet i el Baix Llobregat en diferents àmbits. Els cursos estan dirigits a persones actiu (règim general i autònoms), de qualsevol sector, amb places per a persones en situació de desocupació.

0000foto ndp formacion cursos septiembre 050923

Després d'un primer semestre en el qual la patronal ha augmentat un 26,5% el nombre d'alumnes i incrementat un 17,6% la seva oferta formativa subvencionada respecte al mateix període de l'any anterior, i en el qual s'han impartit més de 3.000 hores de formació, 60 cursos subvencionats i s'han comptabilitzat 845 alumnes, els continguts professionalitzadors de la nova programació estan focalitzats en les àrees d'habilitats de gestió, tècnica-indústria, operació de maquinària-PRL, idiomes i comerç.

L'entitat continua apostant per la formació del sector metal·lúrgic, en el qual té una forta presència i incidència com UPMBALL, la patronal del sector en el territori. Per a donar resposta a les necessitats d'empreses i persones treballadores d'aquest sector s'han programat, entre altres accions, els cursos de DomòticaAnàlisi Modal de Fallades i Efectes (AMFE)Automatització programable II i Electricitat industrial.

FpjxRrvWAAkiB2m

D'altra banda, segons M. Rosa Fiol, vicepresidenta i directora general d'AEBALL“les empreses s'enfronten a diversos reptes tecnològics, estratègics, cap a la sostenibilitat i el talent, etc., la consecució dels quals està intrínsecament relacionada amb les competències transversals i tècniques del capital humà de cada empresa.”

Conscients d'aquesta necessitat, s'han programat accions formatives que faciliten l'adquisició d'habilitats i gestió, amb cursos com Treball en equipHabilitats de comunicacióControl del temps i productivitat i Lideratge d'equips; entre altres.

Altres cursos que s'emmarquen en aquesta programació són els que responen a la demanda d'empreses i persones treballadores de l'àrea comercial i logística, tant els relacionats amb la seguretat i prevenció de riscos laborals com Operació de carretons Norma UNE 58451 i Operador/a de plataformes mòbils de personal (PEMP), com els dirigits als entorns digitals i d'organització com són Analítica Web i pla de màrqueting digital i Disseny de sistemes de subministrament en un entorn Lean.

Redacció / Fotos: AEBALL