Seat vol oferir noves formes de mobilitat per a joves

Imprimeix

L’empresa automobilística pretén actualitzar els models de Seat Eivissa, Arona i Lleó "per a continuar oferint cotxes híbrids endollables i de baix consum fins al final de l'era de la combustió"

L’empresa Seat ha afirmat ser "més fort que mai" i pretén oferir noves formes de mobilitat per als joves, com el 'sharing', les subscripcions i la micromobilitat. Han celebrat que l’automobilística compti actualment amb la "millor gamma de productes de la seva història" i tingui una cartera de comandes molt elevada.

seat vista aeria

"Ara que la situació dels semiconductors ha començat a normalitzar-se, les vendes en el que va d'any han crescut un 18%, aconseguint els 199.000 cotxes venuts", ha apuntat l’empresa a Europa Press. Seat pretén actualitzar els models de Seat Eivissa, Arona i Lleó "per a continuar oferint cotxes híbrids endollables i de baix consum fins al final de l'era de la combustió". A més, han assegurat que el moment de l'electrificació de Seat "arribarà i serà diferent", per la qual cosa l'empresa està desenvolupant el seu futur.

Redacció / Fotos: Seat