Preocupació de la patronal per la falta de professionals

Imprimeix

PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet assenyala el sector de la indústria, els serveis i el sector agroalimentari

PIMEC Baix Llobregat–l’Hospitalet ha constatat la preocupació de les pimes del territori davant la manca de perfils professionals qualificats a la indústria, els serveis i el sector agroalimentari. Al llarg d’una trobada amb empresaris i empresàries que s’han associat recentment a la patronal, s’han destacat d’altres necessitats del teixit productiu local, com la manca de línies d'ajuts i finançament per millorar la competitivitat, o la voluntat de fidelitzar el talent de les persones treballadores i potenciar la seva implicació dins les empreses.

tmcomas taller 0189 b 1024x683

Per tal d’assessorar a les pimes davant d’aquests fets, la patronal treballarà per organitzar pròximament jornades informatives en matèria de formació i indústria, així com networkings per generar espais de diàleg empresarial i sinergies que siguin beneficioses per als empresaris i empresàries que hi vulguin participar.

secto terciario

Durant la jornada i han participat els empresaris i vicepresidents de la Comissió Executiva de PIMEC al territori, Nati Pintado i Óscar Álvarez, així com el delegat territorial, Agustí Miró, acompanyats de l'equip tècnic de la delegació.

Redacció / Fotos: PIMEC